Concreeto

Bedrijfsfilm

Type of work

Concept

Copy

Productie

‘’Voor dag en dauw in touw. Voor de stad, voor mij, voor jou’’, het zijn de eerste woorden die je Derek Otte – je weet wel, die Rotterdamse stadsdichter – hoort zeggen. En het zijn rake woorden, want het zou zó uit de mond kunnen rollen van één van Concreeto’s uitzendkrachten.

Bedrijfsfilm op z’n Rotterdams

De uitdaging was mooi, het resultaat nog mooier. Al zeggen we het zelf. De bedrijfsfilm laat het dagelijks leven van de uitzendkrachten van Concreeto zien. We hebben ze een centrale rol gegeven in de film, zoals het hoort. Met deze film slaat Concreeto een dubbelslag. Enerzijds eren ze de uitzendkracht door ze een centrale rol te geven en dezelfde taal te spreken, anderzijds spreekt de film mogelijke partners aan door te laten zien in welke sectoren Concreeto actief is.

Behind the scenes foto bedrijfsfilm
Still afbeelding uit de bedrijfsfilm

Een productie die klopt

Vier draaidagen, vijf locaties door het hele land en een zes-koppige crew. Het concept en de tekst is door ons bedacht en de stem is van Derek Otte. De productie en opnames zijn in nauwe samenwerking met PixelX opgepakt. Uit de volledige film zijn vier korte sector-films gehaald die worden ingezet als online advertenties. De film is tot stand gekomen met de medewerking van partners en collega’s van Concreeto.

 

Benieuwd naar het resultaat? Check de bedrijfsfilm hieronder!

Video afspelen

”Schwung heeft de opnames voor onze bedrijfsfilm waanzinnig goed begeleid! Super professioneel en met aandacht voor de details, die juist het verschil maken. We zijn trots op het resultaat, het laat exact zien wie we zijn!’’

Martin, Concreeto.

Ook zo’n bedrijfsfilm?

Bo helpt je graag verder.