Concreeto

Radiocampagne

Type of work

Concept

Copy

Audioproductie

Eerder mochten we al mooie bedrijfsfilm maken voor onze jarenlange klant Concreeto. Nu kunnen we daar ook een wervingscampagne op de radio aan toevoegen. Onze eerste radiocommercial ooit. Primeurtje!

Aan de slag onder de Concreeto vlag

Concreeto is een uitzendbureau, gevestigd in het centrum van Rotterdam. Het aanbod in banen is hoog, maar nieuw talent ligt niet altijd voor het oprapen. Daarom hebben we een wervingscampagne opgezet. In drie maanden tijd hebben we drie verschillende commercials laten draaien op radio FunX, regio Rotterdam. Elke maand stond er één specifieke branche in spotlight. In januari lag de focus op de sector Logistiek, in februari was dit Industrie en in maart volgde Reiniging.

Meten is weten

Om de prestaties van deze drie commercials te meten hebben we in samenwerking met onze vrienden van Toscani een landingspagina gebouwd. Op deze pagina zijn onder meer de bijpassende vacatures te vinden en hebben we aantal retargeting advertenties ingezet.

Rechtdoorzee op z’n Rotterdams

Een sterk script voor een commercial van maar 10 seconden? Je wilt de aandacht trekken én de juiste doelgroep aanspreken. Onze Content Koningin Karel wist wel raad. Simpel, rechtdoorzee en de luisteraars direct aanspreken. De vlotte tekst is ingesproken door Y.M.P oftewel Young Mich Poetry. Hij is een talentvolle ondernemer en woordkunstenaar uit Rotterdam-Zuid. Zijn rauwe stem was in onze ogen perfect voor het aanspreken van onze doelgroep. Benieuwd hoe dit klinkt? Luister dan de commercial hieronder. Wat ons betreft is het een groot oorgasme!

Wil je verder praten?

Naomi leert je graag vrijblijvend kennen.

06 34 11 32 50

Naomi - Schwung