Houden van Klanten

Rebranding

Type of work

Concept

Copy

Videoproductie

Webdevelopment

Design

Feike Cats is de grondlegger van de termen verleuken en klanthousiasme. Hij inspireert mensen en bedrijven om klantgericht te worden. Wij mochten de huisstijl, website en het boek van deze ‘verleukexpert’ rebranden.

Tijd voor verleuking

Feike Cats zijn bedrijf ‘Houden van Klanten BV’ was toe aan een nieuw en modern jasje. Daarom staken wij de koppen bij elkaar en ontwikkelden een huisstijl die beter past bij Feike. Deze frisse huisstijl is doorgevoerd op de splinternieuwe website, die is verleukt met scherpe teksten en een spetterende video.

 

Naast een nieuwe huisstijl en de nieuwe website, verscheen ook Feikes nieuwe boek: ‘Klanthousiasme komt van binnen’. Aan ons de eer om ook hiervoor met het ontwerp aan de slag te gaan. We maakten designs voor de cover en het binnenwerk, matchend bij de kersverse huisstijl.

Website Houden van Klanten
Foto Boek Klanthousiasme

Feikes filmpjes

Je kunt op de website nu niet alleen meer lezen, maar ook zien en horen wie Feike is en wat hij doet. In een korte introductievideo stelt hij zich aan je voor. Daarnaast schoten we een casevideo bij de Postcode Loterij, waar Feike een Verleukertraject heeft verzorgd. In deze video vertellen een aantal medewerkers van de Postcode Loterij wat de impact van Feikes visie en het verleuken van de organisatie is.

 

Benieuwd naar de het resultaat? Check Feikes video hieronder!

”Beter leidt niet altijd tot leuker, maar leuker wel altijd tot beter!” – Feike Cats.

Wil je verder praten?

Iris leert je graag vrijblijvend kennen.

06 13 98 68 09

Iris team schwung