Hygiënepapier.nl

Hygiëne
papier.nl

Webshop

Type of work

Strategie

Business development

Analyse

Hygiënepapier.nl is de one-stop-shop op het gebied van hygiëne voor de zakelijke markt. Van luchtverfrissers tot toiletpapier, we gebruiken het allemaal… en de kans dat je jouw billen afveegt met papier van Hygienepapier.nl is retegroot.

Online marktleider

We zijn drolblij en zo trots als een pauw om te kunnen zeggen dat – mede dankzij ons – Hygiënepapier binnen twee jaar na oprichting online marktleider in de Benelux was. Voor een webshop zijn er drie knoppen waaraan gedraaid kan worden voor groei; traffic, conversie en gemiddelde bestelwaarde. We draaien nog dagelijks aan die drie knoppen, maar het meest trots zijn we op de conversieoptimalisatie! Door constante data-analyse hebben we de conversie in een aantal jaar gebracht naar de ongekende hoogte van bijna 8%.

Online groei realiseren

Michael is sinds 2016 werkzaam voor Hygiënepapier. Die eerste jaren vanuit een rol bij marketingbureau Keytoe en vanaf januari 2020 in de rol van business developer vanuit Schwung. Hij kijkt op intensieve basis met de eigenaar van Hygiënepapier naar alle mogelijke manieren om online groei te realiseren. Eén van die manieren is de expansie naar Duitsland via Amazon en de eigen Duitse webshop.

Heel Europa fris

Nederland blijft de basis, maar de groei is te vinden in Europa. We zijn gestart in Duitsland met hallohygiene.de en binnenkort maken we de stap naar Frankrijk. Naast de online groei houdt Michael zich ook bezig met het logistieke proces en automatisering. Er zijn nog mooie stappen te maken die allemaal bijdragen aan het nieuwe doel: marktleider worden in Europa!

”Door intensief samen te werken met Schwung en een sterke focus op groei zetten we constant goede stappen richting het doel om de grootste van Europa te worden!”

Stephan, Hygienepapier.nl.

Ook online opvallen?

Michael leert je graag vrijblijvend kennen.

michael@teamschwung.nl

Studiofoto van Michael