Kickstart sessie

Bij Schwung vind je de spark die net even nodig is om jouw product, dienst of merk te kickstarten. Onze kickstart sessie helpt je op weg!

Snel ideetje nodig?

Je staat voor een creatieve uitdaging en hebt behoefte aan een frisse blik of kritische noot. Wij snappen dat je soms alleen geïnspireerd wilt worden. Dat je even hulp nodig hebt bij het ontdekken van een andere invalshoek voor een specifieke uitdaging. Of dat je in je eigen bubbel even de creatieve geest mist. Zodra je de inspiratie hebt ga je het liefst zelf weer aan de slag met de volgende stap. Wij laten ons graag uitdagen en delen onze creativiteit met jou!

Voorbereidende intake

Voordat we je bij ons op kantoor uitnodigen voor de kickstart sessie, bespreken we jouw idee (of uitdaging) tijdens een digitale of telefonische intake. Met de gedeelde informatie bereiden wij ons voor op de sessie. Na de intake spreken we een datum af voor de sessie.

De kickstart sessie

We openen de deuren van ons kantoor en verwelkomen je met koffie en wat lekkers. Tijdens de sessie kijken we met een frisse blik naar jouw uitdaging. We stellen kritische vragen, vuren scherpe ideeën op je af en zagen je (als het moet) doormidden. We bespreken ook mogelijke oplossingen die je zelf al hebt bedacht. Om structuur aan te brengen in de ideeënchaos en om tot haalbare oplossingen te komen, gebruiken we de COCD-box.


Kickstart sessie boeken?

De kickstart sessie begint met een intakegesprek en het plannen van de afspraak. Op de dag van de sessie staan we met twee personen, twee uur lang voor je klaar. We gaan je verrassen en verblijden. Onze frisse wind voelt als een warm bad. Na de sessie maken we een samenvatting van de uitkomsten en de COCD-box voor je op. Dit sturen we naar je op en nemen we telefonisch met je door. Een korte evaluatie maakt het cirkeltje weer rond. De kickstart sessie kost 590 euro en geeft je nieuwe energie, inspiratie en haalbare ideeën waarmee je direct aan de slag kan. Whooosh!

Wil je verder praten?

Bo leert je graag vrijblijvend kennen.