Onze diensten

Bij Schwung gaan merk, mens en maatschappij hand in hand. We zetten onze kennis en creativiteit op het gebied van marketing in voor een betere wereld.

Branding

Jouw merkverhaal met de focus op positieve maatschappelijke impact.

Concepts

De frisse blik waarmee wij jouw product dienst of merk kickstarten.

Branding van jouw merk

Schwung helpt je bij de gehele presentatie van jouw merk. We duiken in jouw wereld en bepalen samen het merkkarakter. We vormen de identiteit en uitstraling die bij je past, maar gaan ook nog een stapje verder met het ontdekken van de maatschappelijke betekenis van je merk. Waag je je aan Schwung, dan ga je voor een verdieping en soms zelfs verschuiving van je merkpositionering.

Branding traject

In onze Roadmap leggen we uitgebreid uit welke stappen we doorlopen als we jouw merkidentiteit gaan achterhalen. We brengen de omgeving in kaart, bepalen de maatschappelijke betekenis, vatten jouw verhaal in een manifest en creëren content om je doelgroep te bereiken. Kortom, we maken van jouw merk een sterk merk.

Impact sessie

Ook in jouw sector spelen maatschappelijke issues waar je met jouw merk een positieve draai aan kan geven. Je kan invulling geven aan een maatschappelijk doel, maar omdat je met beperkte middelen zo veel mogelijk impact wilt hebben zal je keuzes moeten maken. Schwung kijkt naar de drie dimensies van jouw merkomgeving; merk, mens en maatschappij. We leggen verbanden en bepalen activiteiten om impact te maken. Klinkt goed? Met een Impact-sessie helpen we je bij de eerste stappen.

& Concepts

Creativiteit komt in vele vormen en laat zich niet graag in een hokje duwen. Onder concepts verstaan we dus van alles en is alles altijd op maat gemaakt. We houden ons bezig met commercials en copywriting, maar ook met podcasts, events, mailings, fotoshoots en meer. Bij Schwung vind je de frisse blik die soms even nodig is om jouw product, dienst of merk te kickstarten.

Kickstart sessie

Wij begrijpen dat je soms alleen geïnspireerd wilt worden. Dat je even hulp nodig hebt bij het ontdekken van een andere invalshoek voor een specifieke uitdaging. Of dat je in je eigen bubbel de creatieve geest mist. Zodra je de inspiratie hebt ga je het liefst zelf weer aan de slag. Wij laten ons graag uitdagen en delen onze creativiteit met jou. In 2 uur kijken wij met een frisse blik naar jouw uitdaging. We stellen kritische vragen, vuren scherpe ideeën op je af en soms (als het moet) zagen we je doormidden. Maar altijd helpen we je op weg naar de volgende stap!

Sterke merken & concepts

Positieve impact door
creativiteit en boerenverstand.