MKB Brandstof

Inrichting Beursstand

Type of work

Concept

Copy

Design

Eventmanagement

Gas geven’ krijgt in sneltreinvaart een andere betekenis door de inspanningen van MKB Brandstof. Met een ambitieuze missie om het volledige klantenbestand de komende jaren te transformeren van ‘tankpas’ naar ‘laadpas’, werd er in 2021 wederom deelgenomen aan de EV Experience op Circuit Zandvoort.

Beursstand MKB Brandstof

Merkbekendheid en leadgeneratie

De EV Experience is dé ‘elektrisch rijden beurs’ van Nederland. Op de plek waar Max Verstappen zijn F1-motor liet ronken, kon men nu genieten van zacht gezoef. Maar de aandacht trekken tussen aandachttrekkers, dat is nog niet zo makkelijk. Daarom vroeg MKB Brandstof ons om te ondersteunen bij de ontwikkeling van hun beursstand. Het doel was om de merkbekendheid te vergroten en om met leadgeneratie een follow-up te kunnen doen. Zodoende gingen we aan de slag met de visuele aankleding van de pitbox en het bedenken van de mogelijkheden voor een leadgeneratie-actie.

Beursstand MKB Brandstof
Beursstand MKB Brandstof

Natuurlijk, een oase van rust

Rijden in een EV betekent respect hebben voor Moeder Natuur. Daarom ontwikkelden we samen met Het Gevonden Voorwerp een niet-van-echt-te-onderscheiden boom als het middelpunt van de stand. De winactie om leads te genereren bestond uit het invullen van een prijsvraag, waarbij het invulblad in een gat in de boom gegooid kon worden. Zo maakten de deelnemers kans op het winnen van een eigen laadpaal, door terug te geven aan de natuur! De stand werd ook een plek met ruimte om op te laden. De auto aan de laadpaal, jijzelf met koffie, een goed gesprek en je telefoon in de oplaadzuil. 

Verder proberen we altijd buiten de (pit)box te denken en meer te leveren dan gevraagd wordt. Zodoende hebben we ook een abri-campagne rondom het Circuit Zandvoort aangeraden. Bezoekers die, na vele indrukken op de beurs, weer huiswaarts keerden kregen zo tijdens hun rit nog een laatste MKB Brandstof impressie.

 

Wil je verder praten?

Michael leert je graag vrijblijvend kennen.

06 46 63 45 34

Studiofoto van Michael