MKB Brandstof

Online commercials

Type of work

Concept

Copy

Videoproductie

De positieve energie van MKB Brandstof past volledig bij onze eigen visie. Ze helpen hun klanten met de omschakeling naar klimaatpositief onderweg te zijn. Combineer hun missie met de passiecratische manier van organiseren en een fris team om mee te werken, en tja… dan geven wij wel gas! 

Still uit de online commercial

Van radio naar online

‘Met de pas van MKB brandstof…’ een zin die je ongetwijfeld wel eens op de radio hebt gehoord. Maar wat doe je als men minder in de auto zit en daardoor de beluisterde radio uren afnemen? Precies, dan ga je online. De vraag is alleen ‘hoe?’. Als sociaal merkbureau zijn we met deze vraag aan de slag gegaan en hebben we een drietal online-commercials uitgedacht, opgenomen en er een strik omheen gedaan.

Foto op filmset MKB Brandstof

Linkerbaan-creatie

We organiseerden meerdere creatieve sessies, schreven de scripts, maakten shotlists op, bestelde de props en dachten de special effects uit. Bonnetjes-kanonnen, ontploffende autodeuren en een regen van pasjes; niets was te gek. Voor ons een heerlijke klus om aan te werken. Zelfs al moesten de drie online commercials binnen PR-time van het beeldscherm afspatten. We kregen een tijdsbestek van 10 weken om de drie commercials van A tot Z te regelen, we waren klaar binnen 9. En toen? Doorrr.. naar de volgende commercials voor MKB Brandstof!

”De samenwerking met Schwung was top, aan een half woord hadden ze genoeg. Korte lijntjes, snel schakelen en écht samenwerken. Ik kijk uit naar het volgende project!”

Maaike, MKB Brandstof.

Ook online opvallen?

Karen leert je graag vrijblijvend kennen.

Karen - Schwung