Plantsome

Branding event

Type of work

Concept

Eventmanagement

Wat begon met het fantaseren over een pop-up shop ergens in een Amsterdams straatje, bloeide uit tot een volwaardig branding event in de Westergasfabriek. We doopten de planten-walhalla; ‘Plantsome’s Plantenfabriek’. Bijna een jaar later genieten we nog na.

Groepsfoto plantenfabriek crew

De eerste keer offline

Voor alles is er een eerste keer. Zo ook voor Plantsome met de Plantenfabriek als eerste openbare en fysieke activiteit. Het was een try-out voor fysieke verkoop, maar moest tegelijkertijd een dik branding event worden. Aan Schwung de taak om dit event op een veilige en feestelijke manier te organiseren. Met meer dan 3000 planten toverden we de Zuiveringshal van de Westergas om tot een speelparadijs voor plantengekkies. Het werd een driedaags feest met duizenden bezoekers die in de plantenshop hun hartje konden ophalen en tijdens de workshops hun skills konden finetunen. Van macramé en het personaliseren van je plantenpot, tot een friday-night quiz en zondagse yoga tussen de planten!

Signing plantenfabriek

Door de planten het event blijven zien

Met Schwung aan het organiserende roer van dit evenement bleek het na een half jaar voorbereiden een uiterst succesvol plantenfeest. We voelden ons thuis in de rol van kartrekker op het gebied van programmering, locatie, art direction en planning. Samen met alle collega’s van Plantsome hebben we er een topper van gemaakt en gaan we in 2021 voor de tweede editie! Verder laten we de foto’s voor zich spreken ;-).

Foto van shoppende mensen

Wil je verder praten?

Naomi leert je graag vrijblijvend kennen.

06 34 11 32 50

Naomi - Schwung