Onze visie

Meer impactvolle merken laten ontstaan die de dragers worden van een betekenisvolle samenleving.

Creatieve missie

Echte creativiteit laat zich niet vangen. Bij Schwung denken we dus niet in hokjes en zoeken we continu de uitdaging in wat we nog niet eerder hebben gedaan. Die creatieve geest combineren we graag met gezond boerenverstand.

Sociale missie

Wij laten MVO en marketing dichter naar elkaar groeien. We zoeken de intrinsieke motivatie op en vinden daardoor nieuwe, meer betekenisvolle merken en concepten uit. We proberen ook onze collega’s, klanten en partners te inspireren zich vrijwillig in te zetten voor maatschappelijke doeleinden.

Onderdeel van Keytoe

Schwung is onderdeel van dat (te) gekke clubje uit Maassluis. Keytoe is een verzameling van creatieve bedrijven die positieve impact als gezamenlijk doel hebben. Met deze club mooie mensen proberen we positieve invloed in overvloed te hebben.

Werken bij Schwung

Ben je enthousiast geworden van Schwung? En wil je niets liever dan samen met ons impactvolle merken bouwen? Check dan deze vacatures:

Kom je stage lopen?

Leuk! Wij kunnen je hulp goed gebruiken en hebben je vast wel wat te leren. Bekijk snel onze vacatures:

Onze kernwaarden

Zijn wie je bent.

Met een lach en een traan.

Creativiteit stimuleren.

We laten ons niet vangen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Wie goed doet, goed ontmoet.

Met schwung, zonder poeha.

Terug naar de kern en daar met geestdrift voor staan.

Dit zijn wij

Schwungers zijn bevlogen, creatief en maatschappelijk betrokken. Samen bouwen wij sterke merken, bedenken we creatieve concepten en proberen we de wereld een leukere plek te maken.